Laat het ons weten

Beste Bewoners,

Op initiatief van de gemeente en in opdracht van de raad vinden er gesprekken plaatst tussen gemeente, Hoorne Vastgoed en BBO om te onderzoeken onder welke (rand)voorwaarden er draagvlak zou ontstaan bij de bewoners voor de ontwikkeling van de Vomar supermarkt op het binnenterrein gelegen tussen Binnenweg en Eikenlaan.

De afgelopen periode hebben we veel input mogen ontvangen wat u als bewoners belangrijk vindt ten aanzien van de bescherming van uw woongenot. Wellicht overbodig om nogmaals te melden, maar mocht u nog ideeën, voorwaarden en/of suggesties hebben, laat het ons dan nog graag nog even weten. Mail ze naar buurtgenoten.binnenweg.oost@gmail.com.

Met vriendelijke groet,
Vereniging Buurtgenoten Binnenweg-Oost (BBO)

 

Facebooktwitterpinterestmail

2 gedachten over “Laat het ons weten

  1. Pingback: Informatie-avond op maandag 3 januari om 20.00 uur | Buurtgenoten Binnenweg Oost

  2. Straten in de omgeving zijn veel te smal voor het verkeer voor een grote supermarkt. De huidige Vomar kan ook een ingang aan de Blekersvaartweg maken en dan de auto’s in de AH garage laten parkeren. Samen met AH een grotere parkeergarage onder de grond aan de Blekerstvaartweg. Er gaan zoveel winkels dicht aan de Binnenweg, dat ze vast wel daar in de breedte kunnen uitbreiden.
    Achter de Binnenweg is het woongebied, geen winkelgebied.

Reacties zijn gesloten.